IJssalons

Met enige regelmaat werkt JANN Interieur voor ijssalons en heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van interieurs voor dit bijzondere type horecazaak. Er zijn een aantal aspecten die in acht moeten worden genomen voordat er daadwerkelijk een interieur ontworpen kan worden. Het is ten eerste van belang of de ondernemer zelf ijs produceert of deze inkoopt, dit hangt samen met het benodigde aantal koel- en vriescellen. Een tweede aandachtspunt is het wel of niet aanwezig zijn van een horecavergunning en of er dus zitmogelijkheden en een toiletvoorziening gecreëerd moeten worden. Verder moeten er duurzame materialen gebruikt worden, omdat er veel met water gewerkt wordt en er sprake is van temperatuurverschillen. De indeling van de ruimte is ook een belangrijk aspect waar rekening mee gehouden moet worden: de toevoer en afvoer van producten is van belang, maar ook de looproutes van de medewerkers en gasten en de positie van de ijsvitrine (rekening houdend met de zon) zijn zaken waar over nagedacht moet worden. Waar wij verder voor u naar kijken is de vloerafwerking en we zorgen dat er voldoende licht aanwezig is om goed te kunnen werken. Op basis van bovenstaande punten maken wij een stijvol interieurontwerp. JANN Interieur kan iedere ijssalon voorzien van een stijlvol en passend interieur, van ontwerp tot complete realisatie.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vindt u een overzicht van interieurs van een aantal ijssalons die JANN Interieur gebouwd heeft.

Hier kunt u direct een vrijblijvende afspraak maken.