Winkels

Het winkelinterieur is hét visitekaartje van uw eigen winkel. Van buitengevel tot aan de kassa wilt u dat alles er piekfijn uit ziet. De identiteit en filsofie van uw concept moeten naar voren komen in het pand. De klant moet dit beleven. Als JANN voor u aan de slag gaat, zullen we de volgende aspecten gaan bekijken: welk type klant komt er in uw zaak en wat wil die klant? Welke indruk wilt u op deze klant maken? Het is belangrijk om na te denken over het product dat u verkoopt of de dienst die u levert en te bedenken wie daarvoor bij u binnenkomt. Wat verwacht deze klant en hoe kan de ruimte daar optimaal op ingericht worden?

Tevens is het belangrijk dat de artikelen op een representatieve manier aangeboden worden, waarbij we ook rekening kunnen houden met het stimuleren van de verkoop. Ook moet de sfeer in de ruimte passend zijn bij uw winkelconcept, daarbij behorende kleuren en decoratie bepaalt dit onder andere.

Denk voor mogelijke onderdelen van het winkelinterieur aan: een toonbank of balie, kassablokken, stellingkasten, designblokken, (koel)vitrines, een koffiehoek en inbouwkasten.

Loopt u rond met een idee en wilt u daarover eens van gedachten wisselen? Neem hier direct contact met ons op.

Hieronder vindt u een overzicht van de gerealiseerde winkelinterieurs.