- 6 stappen -

Het is wellicht prettig om te weten welke stappen we gaan volgen indien we gaan samenwerken. Als u al een ontwerp hebt en alleen op zoek bent naar een interieurbouwer voor de realisatie van het plan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. 

 • 1

  Vrijblijvende kennismaking

  Tijdens onze eerste afspraak worden uw wensen en eisen in kaart gebracht. Op  onze beurt maken wij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en gezamenlijk  stemmen we de randvoorwaarden af. Tevens is het voor ons belangrijk of er een wederzijdse klik is, een prettige samenwerking is de basis van een geslaagd  project.

 • 2

  Presentatie van het plan

  Het eerste ontwerpplan, de eerste schets, wordt gepresenteerd en in een daarop  volgende afspraak of in een telefonische afspraak doorgesproken.

 • 3

  Budget bepalen + offerte

  Gezamenlijk wordt op basis van de wijzigingen in het eerste ontwerp gekeken naar  de totaalprijs en wordt de offerte definitief gemaakt. Daarmee komt het budget vast  te staan.

 • 4

  Projectplanning + organisatie

  We nemen samen de planning door en bepalen wanneer het project  opgeleverd kan worden.

 • 5

  Werkvoorbereiding

  Technische tekeningen worden uitgewerkt op basis van het ontwerp,  bouwmaterialen worden besteld en eventuele items voor decoratie en styling  worden ingekocht.

 • 6

  Realisatie

  Een range van activiteiten die samenhangen met de totale uitvoering van het  project. Dit varieert van bewerkingen in de meubelmakerij en spuiterij tot aan  styling.