Spring naar inhoud
OVER JANN
Wij zijn een full-service interieurbouwer met een passie voor kleuren, materialen, ontwerpen én bouwen. Van turnkey projecten worden we erg enthousiast. Kleinere opdrachten pakken we met minstens zoveel enthousiasme aan. Uw wensen zijn daarbij altijd ons uitgangspunt: samen creëren we een uniek interieur. Onze meerwaarde? Visie, creativiteit, expertise, maatwerk en… we staan zelf op de werkvloer.
JANN is gespecialiseerd in interieur voor de zakelijke dienstverlening, horeca & retail
onze diensten
ADVIES
Advies nodig over de indeling van een kantoor-, ontvangst- of wachtruimte, werkplekken, looppaden, keuken en kantine? Laat ons een interieurconcept voor u maken aan de hand van een moodboard en een vlekkenplan.
ONTWERPEN
Wij ontwerpen complete ruimtes: van de inrichting van een ruimte tot het kiezen van de kleuren, vloerbekleding, plafonds, geluid en licht. Ook voor het ontwerpen van op maat gemaakte meubels kunt u bij ons terecht.
REALISATIE
Zeker weten dat alles goed geregeld wordt? Wij ontzorgen u op alle vlakken. Hebben we de expertise en vaardigheden zelf niet in huis? Dan betrekken we onze vaste partners erbij: partijen waar we op kunnen bouwen.
STYLING
Een interieur is pas af met de juiste styling. Goede styling geeft sfeer aan een ruimte en maakt dat mensen er graag verblijven. Moeite met het inrichten of is een restyling nodig? Wij verzorgen graag de finishing touch.
werkwijze
01
VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING
Eerst brengen we uw wensen en eisen in kaart. Daarna bespreken we alle mogelijkheden en stemmen we de randvoorwaarden af. En minstens zo belangrijk: hebben we een klik?
02
PRESENTATIE VAN HET PLAN
Presentatie van het eerste ontwerpplan, de eerste schets; welke we in een volgende afspraak met u doorspreken. Dit is het moment waarop u eventuele aanpassingen aan ons door kunt geven.
03
BUDGET BEPALEN + OFFERTE
Op basis van de wijzigingen in het eerste ontwerp kijken we samen met u naar de totaalprijs. Wanneer allen akkoord zijn, maken we onze offerte definitief. En daarmee is ook het budget vastgesteld.
04
PROJECTPLANNING + ORGANISATIE
We nemen gezamenlijk de planning en organisatie door voor het hele project. Het doel: een realistisch projectplan met heldere afspraken en een datum waarop het project wordt opgeleverd.
05
WERKVOORBEREIDING
Op basis van het ontwerp worden technische tekeningen uitgewerkt en de nodige bouwmaterialen besteld. Indien nodig schaffen we items voor decoratie en styling aan.
06
REALISATIE
Van bewerkingen in de meubelmakerij en spuiterij tot aan de inrichting en styling. In deze fase zijn wij druk met alle werkzaamheden die samenhangen met de totale uitvoering van het project.
onze klanten
Dit is een selectie uit ons gevarieerde klantenbestand. Voor elk type klant bieden wij interieuroplossingen op maat. Bel (06 27 30 40 40) of mail (info@janninterieur.nl) gerust en vrijblijvend voor meer informatie.
neem contact
Meer informatie nodig? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.
Mail